0
Tenis

Krstin stao u finalu Beograda

Objavljeno: 14.07.13 u 19:37

Pedja Krstin

Mladi srpski teniser Peđa Krstin zauzeo je drugo mesto na Beograd Openu pošto je u finalu poražen od francuskog tenisera Maksima Kazala sa 6:4, 6:3.

18-godišnji Krstin, koji zauzima 569. mesto na ATP listi, dobro je počeo meč na terenima TC „Novak“, ali je u nastavku posustao usled nedostatka iskustva.

„Ušao sam u meč vrlo dobro, dobro sam se osećao. Imao sam priliku koju nisam iskoristio u prvom setu, kada sam vodio 4-1 i imao sam loptu za 5-1. Taj gem je bio jako bitan, da se to tada otvorilo, verovatno bih posle toga dobio set. Kasnije je on krenuo da igra bolje, a ja sam malo pao. Zaslužio je pobedu, mislim da je bio bolji od mene“ – rekao je Krstin.

Krstin, koji je u Beogradu bio peti nosilac, na putu do finala bio je bolji od Rusa Vladimira Poliakova (6-0, 6-2), Dejana Katića (6-1, 5-7, 6-1), Karlosa Gomeza-Herere iz Španije (6-2, 6-2), da bi u polufinalu savladao Slovaka Nika Razboršeka (drugi nosilac) sa 6-3, 7-6 (3). Pobednik turnira, Maksim Kazal, bio je postavljen za šestog nosioca.

Nakon Beograda, Krstin putuje u Slovačku gde će takođe učestvovati na turniru koji se igra za nagradni fond od 10.000 dolara, posle čega se vraća u Kikindu gde ga očekuje još jedan turnir iste vrednosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter