0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Krstić veruje u čudo

Objavljeno: 14.07.13 u 12:18
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nenad Krstić, kapiten reprezentacije Srbije, i pored brojnih problema veruje da ekipa može da naprvi čudo na EP i ponovi 2009. godinu kada je osvojila srebrnu medalju.

„Teško je reći koliko možemo, pogotovo kada je mlada ekipa. Ne znate šta možete da očekujete. Može da se desi da eksplodiramo kao 2009. godine, a možemo da podbacimo. Javnost, ali i mi stariji igrači moramo da rasteretimo mlađe, važno je samo da igramo najbolje što znamo“, izjavio je Krstić.

Posle uvodnih priprema u Beogradu, košarkašku reprezentaciju Srbije očekuje put u Sloveniju gde će nastaviti sa treninzima u Kranjskoj Gori.

„Znali smo da će ovo biti uvodna nedelja priprema. Kao i ranije, prvih sedam dana služi za testiranja i da se uvedemo u trening. Bilo je više treninga bez kontakta, verovatno je igračima to i prijalo. Nije nas ni bilo dovoljno na treningu da radimo ozbiljno, samo 11 igrača“, naglasio je Krstić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter