0
Ostali sportovi

Juniori savladali Francuze u neizvesnoj završnici

Objavljeno: 14.07.13 u 22:50

Rukometna-lopta

Dug sa prošlog Evropskog prvenstvo u Turskoj je naplaćen. U 1. kolu Svetskog prvenstva za juniore u Bosni i Hercegovini, banjalučki “Borik” je eksplodirao posle pobede “orlića” nad Francuskom 25:24 (13:13).

U pravoj rovovskoj borbi, koja nije ponudila mnogo rukometne lepote, pred 4.000 fanatičnih navijača, tim Vladimira Dragićevića je uspeo da razbije maler sa kojim se suočavao prethodnih godina na velikim takmičenjima i dobije neizvesnu završnicu.

Iako su na dva i po minuta pre kraja, Radivojević i drugovi imali 25:23 i napad za +3, otpor “trikolora” nije slomljen do poslednje sekunde uvodnog meča na SP. U poslednja dva minuta se ušlo sa 25:24, a samo zahvaljujući sjajnom Mihailu Radovanoviću na golu “orlića”, Francuzi nisu uspeli da iskoriste brzopletost srpskog napada i dođu do remija. Imali su “trikolori” poslednji napad, ali je na golu stajao odlični golman Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter