0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Status kvo vodi ka urušavanju kluba

Objavljeno: 13.07.13 u 09:26

VUJOSEVIC DUSKO_98

Račun Košarkaškog kluba Partizan još uvek je u blokadi zbog neizmirenih poreskih obaveza crno – belih, a kako sada stvari stoje čini se da u skorije vreme neće biti odblokiran. Na takvu nedopustivu situaciju još jednom je ukazao trener Partizzana Duško Vujošević.

„Situacija oko blokade žiro računa zbog neizmirivanja poreskih obaveza kada je u pitanju KK Partizan ni u čemu nije izmenjena i ne zna se kada će biti. Klub je u ovom delikatnom periodu totalno blokiran za bilo kakvo angažovanje i to će se sigurno dobro osetiti u sezoni koja predstoji, ako do nje dođe“, rekao je Vujošević.

On je nedavno u svojstvu predsednika JSD Partizan zatražio od ministarke omladine i sporta Alise Marić da se nađe adekvatno rešenje, posle njenog odgovora na apel predsednika crno-belih Predraga Danilovića.

„Niko ne beži od toga da bi poreske obaveze trebalo da se ispune, ali normalno, bez kamata. I ne shvatam u čemu je problem da se dug reprogramira bez obezbeđivanja hipoteke, jer u slučaju neispunjavanja obaveza najlakše je ponovo staviti blokadu. Ovakav status kvo je put ka urušavanju Partizana i pitam se da li smo baš mi primer gde mora da se poštuje svako slovo zakona“, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter