1
TimeOut

Istina je negde tamo: NBA košarkaša oteli vanzemaljci

Objavljeno: 13.07.13 u 20:22

k-bigpic

Berona Dejvisa NBA igrača koji je poslednju sezonu proveo u dresu Njujork Niksa oteli su vanzemaljci! Naime, ovaj košarkaš putovao je svojim kolima od Las Vegasa ka Los Anđelesu kada se dogodila otmica.

“Vozio sam od Las Vegasa do Los Anđelesa. Bio sam malo umoran. Video sam neka svetla i pomislio da je neki veliki kamion u pitanju. Sledeće čega se sećam, jeste da se nalazim u toj prokletoj čeličnoj stvari. Oko mene su bili ti ružni polu-ljudi, ali baš su bili ružni.“ rekao je Dejvis i potom nastavio da opisuje ovaj bliski susret treće vrste:

„Pipkali su mi nos i buljili mi u oči. Odjednom, ruke su mi bile vezane. Sledeće čega se sećam je da sam sam bio u Montebelu (gradić u blizini Los Anđelesa), tamo su me ostavili”.

Dejvis koji je u karijeri igrao za Šarlot, Nju Orleans, Golden Stejt, Kliperse i Klivlend rekao je da će o svemu što je doživeo napisati knjigu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter