0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Duda: Nemogući uslovi

Objavljeno: 13.07.13 u 13:53
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je danas da ni u snu nije mogao da zamisli da će na početku priprema za prvenstvo Evrope u Sloveniji imati toliko problema.

„Uradili smo prvu fazu u Beogradu, akcenat je bio na individualnom delu, jer je veoma važno da igrači spremno dočekaju odlazak na pripreme u Sloveniju. Međutim, moram da vam kažem da nikada u svojoj karijeri – a pripremao sam reprezentaciju za pet evropskih prvenstava, plus svetske šampionate i Olimpijskje igre, imao ovoliko problema“, rekao je Ivković posle otvorenog treninga u dvorani „Pionir“.

On je istakao da ni u u snu nije mogao da zamisli da će imati na raspolaganju samo 11 igrača.

„To su nemogući uslovi za rad, jer da bi trening bio uspešan, potrebno mi je najmanje 15 igrača, odnosno tri „petorke“, rekao je Ivković.

„Nadam se da će biti bolje od ponedeljka kada će nam se priključiti Micić i Nedović uoči polaska u Sloveniju“, istakao je Ivković.

Na pripreme u Kranjsku Goru neće putovati Miloš Teodosić koji će individualno raditi u Beogradu, i u zavisnosti od brzine oporavka, stručni štab zajedno sa lekarskim timom proceniće kada će ga priključiti timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter