0
AdmiralBet ABA Liga

Radnički počeo da se pojačava

Objavljeno: 12.07.13 u 19:22

Marko Marinovic

Nakon odluke regionalne ABA lige da će Radnički zauzeti mesto Vojvodine koja nije ispunila finansijske uslove, Kragujevčani su krenuli u potragu za pojačanjima.

Prva lasta koja je sletela u Radnički je plej Marko Marinović. On je protekle sezone nastupao za Levski iz Sofije sa kojim je igrao u finalu bugarskog šampionata.

Marinović je prv profesionalne korake načinio u čačanskom Borcu, a potom je igrao za FMP i Crvenu zvezdu. Potom se otisnuo u inostranstvogde je nosio dres  Đirone, Menorke, Valensije, Albe, Krasnaja Krila i Jeniseja.

„Marinović je iskusan i proveren igrač na poziciju organizatora igre. Biće od koristi i saigračima na koje ćemo računati u novoj sezoni. Ugovorili smo saradnju na godinu dana, sa klauzulom da ostane član naše ekipe, zavisno od obostranih ambicija. Ovo je tek prvi korak u formiranju kostura tima Radničkog za sezonu 2013/2014. Neznatno kasnimo, ali ćemo činiti valjane poteze kako bismo došli do željenog sastava za dva takmičenja od jeseni. Cilj nam je da se pojačamo toliko dobro da imamo stabilan klub na Jadranu, da odigramo sigurno domaće prvenstvo i da u Evropi, kao debitanti, postignemo maksimum svojih mogućnosti. Nećemo gajiti nerealne ambicije, a biće usklađene sa finansijskom moći kluba“, izjavio je sportski direktor Radničkog Mladen Ivković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter