0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ninković: Nije bilo dileme

Objavljeno: 12.07.13 u 18:04
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaler Partizana i mladi reprezentativac Srbije Nikola Ninković potpisao je danas novi trogodišnji ugovor sa crno-belima, prenosi Tanjug.

„Nisam imao dilemu oko produženja ugovora, jer meni je oduvek bio cilj da postanem igrač najpre u svom klubu, pa onda da idem dalje… Imamo mladu ekipu punu elana i želje za dokazivanjem, spremili smo se fenomenalno i prosto sam iznenađen sa koliko elana igramo. Probaćemo da zadržimo taj nivo igre, pa i da ga unapredimo, kako bismo prošli prva dva kola kvalifikacija i makar obezbedili Ligu Evrope, a posle šta nam Bog da“, kazao je Ninković za sajt Partizana.

On je dodao i da očekuje veliku borbu za šampionski trofej u Superligi Srbije.

„Samo da prođemo prva dva kola u Evropi, onda ćemo biti rasterećeni, iako će liga biti najača u poslednjih nekoliko godina. Mi smo kao tim najmlađi od svih, ali imamo izvanrednu hemiju u timu i to nas hrabri da ćemo predvođeni Sašom Ilićem, uz našu ogromnu želju za dokazivanjem, doći i do sedmog uzastopnog trofeja“, poručio je 18-godišnji Ninković.

On je do sada za Partizan odigrao 34 utakmice i postigao četiri gola, dok je za mladu selekciju Srbije odigrao četiri meča i dao dva pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter