0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bjeković: Partizan neće osvojiti titulu samo ako to bude želeo

Objavljeno: 12.07.13 u 21:10
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Legendarni fudbaler, trener i funkcioner Partizana Nenad Bjeković osvrnuo se na aktuelne događaje u srpskom fudbalu i smatra da država čini sve da oživi Zvezdu.

„Imam utisak da država čini sve da oživi Zvezdu. Kao da će sve u Srbiji da bude bolje ako oni budu prvi. A neće. Ne bih da pametujem, delim lekcije, samo primećujem da ako će država već da se meša, bolje bi bilo da se malo pozabavi gde nam je trenutno fudbal, zašto tonemo i kako taj sport može da se spasi u globalu“, izjavio je Nenad Bjeković u intervjuu za „Mocartsport“.

Bjeković je dodao da će Partizan ostati bez sedme uzastopne titule jedino ako to bude želeo.

„Jedini način da Partizan ne uzme sedmu uzastopnu titulu je da to ne želi! Takva je situacija bila i poslednje dve godine. I vrapci znaju da su sadašnji čelnici imali na umu da prepuste šampionski trofej Crvenoj zvezdi, ali se to zahvaljujući igračima i njihovoj posvećenosti nije desilo. Tako i sad: kruna će ostati u Humskoj samo ako crno-beli to budu želeli. U suprotnom…“, rekao je između ostalog Nenad Bjeković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter