3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Babović dolazi u Zvezdu?

Objavljeno: 12.07.13 u 09:26
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Babović mogao bi uskoro da obuče dres Crvene zvezde ako se ispostavi tačnim pisanje „Kurira“ koji tvrdi sa bivšim igračam Saragose o toj mogućnoesti razgovara lično predsednik crveno-belih Dragan Džajić.

Babović bi na Marakanu stigao potpuno besplatno pošto je nedavno dobio otkaz u Saragaosi, a ukoliko bi došlo do realizacije dogovora iskusni vezista bi se tako na najbolji način osvetio navijačima Partizana koji su ga na prilično loš način ispratili iz kluba prilikom njegovog poslednjeg boravka u Humskoj, stalnim pogrdnim skandiranjem i zvižducima.

Podsećamo da se Babović jednom već nalazio na korak od prelaska u Crvenu zvezdu i to 2006. godine kada je prvi put napuštao Partizan (na kraju završio u OFK Beogradu), ali tada nije došlo do dogovora između Dragana Stojkovića Piksija koji je tada bio predsednik kluba i Milije Babovića, Stefanovog oca.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter