0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojković: Ne znam šta je realno

Objavljeno: 11.07.13 u 15:21
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pošto mu je propao gotovo siguran transfer u tursku Konju, prvi čuvar mreže Vladimir Stojković distanciarao se u prvom momentu od javnosti.

Međutim, nakon što je odradio prvi trening sa ekipom odvojio je vreme kako bi pokušao da objasni šta se sve u međuvremenu dešavalo.

„Ne znam iz kog razloga je to propalo, da li finansijskog ili nekog drugog, ali nisam želeo na silu tamo. I tu se izmešalo 300 menadžera, struja i različitih priča. Toliko da me od svega boli glava. Kad imam nešto dogovoreno, a onda me okrene 3000 različitih ljudi, koji baš tada sede sa predsednikom kluba i kažu da ne može da se zavrsi bez njihovog učešća i posredovanja. Kada jedan posao privodi kraju odmah se javi drugi i buši. Od svega mi je muka i zato sam se distancirao.“ rekao je Stojke za Mozzarsport.

Nakon svega postoji mogućnost da iskusni čuvar mreže ostane među crno – belim stativma, ali Stojković je oprezan u prognozama.

„Tu sam, spreman sam, treniram i ne mogu da kažem da li je realno ili ne da napustim Partizan, jer posle svega niko ne moze da garantuje šta će se desiti. Naravno da postoji mogućnost da ostanem, ali videćemo još. Mislim da ću prvo kolo kvalifikacija preskočiti, ali ostajem da treniram i da se još bolje spremim“ zaključio je reprezentativni golman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter