0
Domaći fudbal

Dodića raduje forma ekipe

Objavljeno: 11.07.13 u 23:11

13664692775834

Fudbaleri Jagodine završili su u Bugarskoj glavni deo priprema za nastupajuću sezonu, a trener Mladen Dodić rekao je da je zadovoljan formom igrača.

„Plan je velikim delom ostvaren. Formirali smo ne samo jedanaestoricu za meč protiv Rubina u kvalifikacijama za ligu Evrope, već imamo dva sastava iz kojih svako može da konkuriše za mesto u ekipi“, konstatovao je Dodić.

Jagodinci su tokom priprema u Banjskom dobili pet od šest kontrolnih utakmica, a Dodić navodi da „gotovo niko nije razmišljao o Rubinu“.

„Prija kada ostvarite pet pobeda, međutim, sve vreme priprema koncentrisali smo se na sopstveni rad i analizirali igru. Od nedelje ćemo se baviti Rubinom“, rekao je Dodić, dodajući da, što se tiče predstojećeg važnog susreta „gotovo sve se zna“.

„Siguran sam da će igrači dati sve od sebe, na našoj strani je neuporedivo veći motiv. Verujem u pune tribine na našem stadionu, dobar rezultat u prvom meču i da neizvesnost potraje do revanša“, poručio je Dodić.

Tokom priprema u Bugarskoj Jagodina je pobedila Lokomotivu Sofija (1:0), Lokomotivu Plovdiv (2:1), Slaviju Sofija (2:0) Pirin Goce Delčev (2:1) i Banjsko (3:0), a izgubila od bitoljskog Pelistera (2:0).

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Jagodine i Rubina iz Kazanja na programu je 18. jula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter