0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vojvodina hoće Laneta Jovanovića

Objavljeno: 10.07.13 u 19:34
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić rekao je danas da je taj srpski superligaš zainteresovan za bivšeg reprezentativca Milana Jovanovića, kome je istekao ugovor sa belgijskim prvakom Anderlehtom, prenela je agencija Tanjug.

On je otkrio da je poznati napadač danas trenirao sa fudbalerima novosadskog kluba.

„Jovanović me je pozvao i pitao da li može da trenira sa nama, što smo oberučke prihvatili. Trener Marko Nikolić bio je oduševljen što ima takvog igrača u grupi, on je naš nekadašnji as, sa sjajnom inostranom karijerom“, izjavio je Drakulić, ističući da mladi igrači mogu mnogo od njega da nauče.

„Učinićemo sve da, ukoliko Jovanović ne bude zadovoljan ponudama iz inostranstva, što pre potpiše za Vojvodinu. Pričao sam i sa predsednikom kluba Balšom Butorovićem i složili smo se da bi Lane bio veliko pojačanje, pozitivno bi uticao na naš tim i izazivao respekt kod naših rivala“, kazao je Drakulić.

U nastojanju da ojača ekipu Vojvodina je već angažovala golmana Mateja Delača iz londonskog Čelsija, koji će braniti na pozajmicu do kraja nastupajuće sezone.

Novosadski crveno-beli na korak su od plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. U revanšu prvog kola sutra dočekuju tim malteškog predstavnika Hibernijansa, nakon što su prvi meč u gostima dobili sa 4:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter