0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović za Hotsport.rs: Neću se šišati

Objavljeno: 10.07.13 u 17:21
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana ne pristaje da poput svojih igrača obrije glavu u slučaju plasmana u elitu

Pojedini, mahom mlađi fudbaletri Parizana obećali su da će se u slučaju ulaska u Ligu šmpiona ošišati do glave, ali njihovim stopama neće krenuti šef stručnog štaba Vuk Rašović.

Savim normalno i očekivano, trener crno-belih kaže da on navijačima može da obeća maksimalnu borbu u pokušaju da se ostvari taj uspeh, a ludorije tog tipa će ostaviti mlađima.

„Ono što ja mogu da obećam navijačima je to da ću dati sve od sebe da se plasiramo u Ligu šampiona. Radićemo naporno, borićemo se koliko god možemo, pa ćemo da vidimo da li će biti dovoljno. Što se šišanja do glave tiče, od mene to nećete videti“ – kaže za Hotsport.rs Rašović.

Trener srpskog šampiona ističe da je zadovoljan odrađenim pripremama, ali naglašava da je još mnogo posla pred njegovim igračima.

„Ovih šest utakmica su pokazale gde smo i šta smo, tako da moram biti zadovoljan. Svestan sam da ne možete 90 minuta da igrate presing, ali mi se sviđa što ekipa prepoznaje kad i u kom trenutku treba da odreaguje na taj način.

To je najveća dobit. Ipak, moramo da popravimo određene stvari, među kojima se nalazi i realizacija, a uvern sam da ćemo u tome uspeti“ – kaže Rašović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter