0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Danas odluka o Ninkoviću

Objavljeno: 10.07.13 u 13:05
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaler Partizana ima suspenziju zbog tuče protiv Engleza, Savez bi da mu je ukine, ali crno-beli ga ne puštaju na EP za omladince

Danas će se definitivno znati da li će Fudbalski savez Srbije i FK Partizan ući u novi sukob ili će sve biti zaboravljeno. Naravno, predmet spora je fudbaler srpskog šampiona Nikola Ninković.

Crno-beli su odlučni u svom stavu da ga ne puste na Evropsko prvenstvo za omladince, jer tvrde da im je neophodan u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok selektor Ljubinko Drulović insistira da on putuje na ovo takmičenje.

Međutim, popularni Džigi ima suspenziju koju mu je odredio upravo FSS zbog učestvovanja u incidentu na meču protiv Engleske. Izvršni odbor Saveza danas zaseda i doneće odluku da li če pomenuta kazna biti ukinuta ili ne.

Ukoliko u krovnoj fudbalskoj organizaciji budu dosledni svojoj ranijoj odluci, spora na relaciji FSS – Partizan neće biti, ali ukoliko je ukinu nastaće karambol.

Ipak, s pravne strane gledano u Humskoj su u pravu, zato što po pravilima UEFA, klubovi nisu dužni da puste svoje igrače na turnir omladinaca, ali sačekajmo prvo odluku IO FSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter