0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Živković: Spreman sam

Objavljeno: 09.07.13 u 11:58
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Otišao je Vladimir Stojković u Tursku, pa se iz iste vratio neobavljena posla, a za to vreme golmani Partizana su naporno radili. Stojke će se u četvrtak na treninzima priključiti Živku Živkoviću, Milanu Lukaču i Nikoli Petroviću, pa će sva četvorica konkurisati za mesto među stativama u susretu protiv Širaka, naredne nedelje.

Prema viđenom u Sloveniji i Poljskoj, najbliži startnom timu su Živko Živković i Milan Lukač, mada se nama čini da bi prednost trebalo da dobije Partizanovo dete Živković.

– Zadovoljan sam urađenim. Tu ne mislim samo na moj rad, već na celu ekipu, kao i golmane Petrovića i Lukača. Radili smo dobro, spremili se sjajno i moram da budem zadovljan.

Nije ovo obična floskula, kako su pripreme bile teške, već zaista smatram da smo radili kvalitetno. Tim se polako kristališe, a samo je nepoznanica ko će biti golman.

Što se mene tiče, samtram da sam spreman. U klubu sam dugo, od svoje 17 godine sam ugovorom vezan za crno-bele, pa posle Saleta Ilića imam najveći staž. Možda je došlo vreme za mojih pet minuta, ali šta god da bude, ja ću nastaviti da radim i treniram kako treba.

Ne treba zavoraviti da nam se priključuje Stojke, koji je najbolji srpski golman i koji je dao nemerljiv doprinos u osvajanju ovogodišnje titule. Zato, njegov dolazak može samo da nam bude inspiracija više da radimo i unapređujemo sebe – kaže Živko Živković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter