0
Domaći fudbal

Nađ: Biće to još bolje

Objavljeno: 09.07.13 u 11:16

adi_naslovna

Šampion je ponovo u Beogradu. Pripreme u Sloveniji i turnir u Poljskoj su iza igrača trenera Vuka Rašovića, koji je svojim pulenima dao dva slobodna dana.

Danas i sutra mogu slobodno da danu dušom, a od četvrtka počinje novi dril i spremanje za utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Širaka, koja je na programu naredne nedelje.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ, smatra da su crno-beli do sada uradili dobar deo posla, mada priznaje da ima određenih detalja koji moraju da se promene što pre. Uz korekciju igre, potrebna je i korekcija igračkog kadra, a to zapravo znači angažovanje još jednog zadnjeg veznog.

– Verujem da smo više dosadni, ali nama je prioritet dovođenje jednog zadnjeg veznog. Saša Marković je u Sloveniji i Varšavi bio sjajan, pokazao je veliki kvalitet, što je veoma dobro. Međutim, potreban nam je još jedan igrač na toj poziciji kako bise pojačala konkurencija.

Što se igre tiče, videli smo jedan nov Partizan. Nov u smislu da se promenilo nekoliko ključnih igrača, ali i nov po tome što polako dobija nove obrise igre. To su agresivnost, čvrstina i velika borbenost.

Ipak, događalo se da na pojedinim utakmica ispadamo iz tog sistema, lako gubimo loptu, a još lakše primamo golove. To mora da se promeni. Ovo je mlad tim, oscilacija će biti još, ali generalno gledano svi smo zadovoljni urađenim – kaže Nađ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter