0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Krstić: Ne pamtim ovoliko pehova

Objavljeno: 09.07.13 u 17:45
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić juče je na prozivku pred početak priprema za Evropsko prvenstvo stigao prvi. Očekivani i neočekivani otkazi pojedinaca selektoru DUšanu Ivkoviću nisu umanjili pozitivnu tenziju.

„Zaista ne pamtim da smo nekada pre imali toliko pehova sa povredama već na prvom okupljanju. Za sve nas ovo je nova situacija, ali mi koji smo ovde sigurno nećemo odustati od pokušaja da ostvarimo cilj. Siguran sam da i mi iskusniji i ovi mladi igrači koji su nam se priključili imamo dovoljno motiva posle prošle godine i kvalifikacija u kojima smo, uprkos ostvarenju ambicije, podbacili“ rekao je Nenad Krstić.

Kapiten se u hotelu Zira upoznao sa nekim od igrača. Prvo se sreo sa Stefanom Birčevićem.

„I ja sam nekada bio u njihovoj koži. Oni momci su dobili priliku koja se ne propušta i sada je na njima da vide kako će da je iskoriste, a na nama koji smo u reprezentaciji već neko vreme, iako nas nema mnogo, da im pomognemo da se što brže i lakše uklope“ ne zaboravlja kapiten svoje početke u nacionalnom timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter