0
TimeOut

Džarovski je neprevaziđen: U Nigeriji dva nameštena meča završena rezultatima 79:0 i 67:0!

Objavljeno: 09.07.13 u 14:21

068

Kako prenosi britanski San u nišerazrednoj ligi Nigerije došlo je do nesvakidašnjeg nameštanja.

Fudbalski klub Policijska mašina deklasirao je Babajaro iz Gombea sa 67:0, ali je Plato Junajted bio još ubedljiviji jer je ekipa iz Josa sa čak 79:0 pobedila Akurbu. Sve ovo je plod borbe ovih klubova za plasman u viši rang takmičenja, a očigledna je namera da se obezbedi bolja gol razlika.

„Ovo je sramota. Dobili smo zvanične zapisnike sa utakmica, ali ti rezultati su potpuno neprihvatljivi. Uprava lige će doneti odluku o ovom slučaju što je pre moguće“ rekao je Mohamed Sanusi organizator takmičenja u čestoj ligi Nigerije.

Međutim, možda je za svetske poklonike fudbalske igre ovo svakako iznenađujuće, ali za balkanske pojmove ovo su izuzetno mali razultati.

Čuveni i legendarni Velibor Džarovski koji je bio kralj nameštanja u nekadašnjoj Jugoslaviji, u ohridskoj opštinskoj ligi namestio je fudbalske utakmice koje su završene sa 88:0 i sa 134:1!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter