0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Bjelici čudan osećaj

Objavljeno: 09.07.13 u 13:55
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica rekao je da mu je čudno što je medju iskusnijima u nacionalnom timu s obzirom na veliki broj otkaza zbog povreda, ali da ne beži od uloge jednog od nosioca tima.

„Ima dosta mladih igrača, debitanata… Svi su oni zaslužili poziv, talentovani su momci. Povredjeni su oni koji su ranijih godina bili nosioci, videćemo… Malo mi je čudno što sam medju iskusnijima, pošto nisam nešto mator. Uopšte ne bih želeo da pobegnem od uloge nosioca. Dajem sve od sebe“, rekao je Bjelica novinarima u Beogradu.

Seniorska reprezentacija okupila se na početku priprema za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, praćena problemima sa povredama kojih je bilo više nego ikad do sada, tako da su se na širem spisku našla čak sedmorica debitanata.

Bjelica je kazao da je rano govoriti o cilju na Evropskom prvenstvu, ali da je optimista što se tiče zauzimanja jednog od prvih pet mesta i plasmanu na Svetsko prvenstvo.

Reprezentacija Srbije igraće u Grupi B sa selekcijama Crne Gore, Litvanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Letonije. Evropsko prvenstvo održaće se od 4. do 22. septembra u Sloveniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter