0
AdmiralBet ABA Liga

Vojvodina se ne predaje

Objavljeno: 08.07.13 u 15:59

kk-vojvodina

Direktor KK Vojvodina Aleksandar Grmuša rekao je u ponedeljak da njegov klub neće odustati od učešća u Jadranskoj ligi. Pošto Vojvodina nije na vreme uplatila predvidjenu sumu od 150.000 evra za to takmičenje, Jadranska liga je ponudila Košarkaškom klubu Radnički iz Kragujevca specijalnu pozivnicu za predstojeću sezonu.

„Imali smo usmeni dogovor sa (direktorom ABA lige Romanom) Liscem da ćemo učiniti sve što možemo da platimo… Postoje klubovi koji dve godine duguju – kao što su Zadar i Cibona i koji su regularno na listi učenika“ – rekao je Grmuša agenciji Beta.

On je kazao da će delegacija Vojvodine u utorak otići za Zagreb i pokušati da se dogovori s čelnicima Jadranske lige.

„Idemo u Zagreb i nećemo odustati od igranja u Jadranskoj ligi. Mi smo to izborili na sportskom terenu. Sve te kuhinje da Radnički igra… Neka im je na čast. Ocrnili su Vojvodinu da nema novca, a kod nas je mnogo bolja situacija nego u Radničkom. Očigledno je da gospoda iz Jadranske lige imaju neki dogovor sa Radničkim“ – rekao je Grmuša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter