0
Fudbal

Peres: Ronaldo će završiti karijeru u Realu

Objavljeno: 08.07.13 u 20:19

Cristiano Ronaldo

Predsednik Reala iz Madrida Florentino Peres izjavio je danas da će portugalski napadač Kristijano Ronaldo do kraja karijere ostati u redovima španskog „kraljevskog kluba“, prenela je agencija Tanjug.

„Ronaldo želi da ovde dočeka penziju, a klub želi to isto. Nije bilo nikakvih razgovora o novom ugovoru pošto je on na odmoru. Međutim, budite sigurni da će se Ronaldo penzionisati u Realu, baš kao što su to uradili Zinedin Zidan i drugi veliki igrači“, rekao je Peres španskim novinarima.

Ronaldo je pre nekoliko dana potvrdio da ostaje na „Santjago Bernabeu“, međutim, britanski mediji i dalje spekulišu da bi jedan od najboljih fudbalera sveta mogao da se vrati u Mančester Junajted, nakon što je Real u razočaravajućoj sezoni ostao bez ijednog trofeja.

Fudbaleri Reala startuju sa pripremama za novu sezonu 15. jula, a prvi kontrolni meč pod vođstvom novog trenera Karla Anćelotija odigraće šest dana kasnije protiv engleskog drugoligaša Bornmauta.

Madriđani su za sada angažovali dva pojačanja, Iska iz Malage i defanzivca Danija Karvahala iz Leverkuzena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter