1
Ostali sportovi

Nova atletska staza na Košutnjaku

Objavljeno: 08.07.13 u 14:50

Danas 8.jula 2013.godine otvoren je još jedan atletski objekat na prostoru Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta na Košutnjaku. Nova staza, predstavlja još jednu nadu za naš sport, nadamo se da će privući što više dece, i da će našim najboljim atletičarima, dati još jedan razlog za vredno treniranje,i ostvarivanje još boljih rezultata.

Start za prvu atletsku trku, na modernom objektu, dao je predsednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić, u prisustvu Ministarke za omladinu i sport, Alise Marić, Ministra prosvete, Žarka Obradovića, Predsednika Atletskog saveza Srbije, Veselina Jevrosimovića, Direktora Republičkog zavoda za sport Jasminka Pozderca, državnog sekretara za sport, Predraga Peruničića, generalnog sekretara Atletskog saveza Srbije, Slobodan Brankovića, i još mnogo drugih uvaženih gostiju.

Naši najmlađi-pioniri, učesnici kampa, koji je u organizaciji Atletskog saveza Srbije i Ministartsva Omladine i sporta, trčali su štafetu i obavili testiranje u Republičkom zavodu za sport.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter