0
Evropske lige

Milan Savić golom „zatvorio“ stadion

Objavljeno: 08.07.13 u 16:23

MilanSavic

Fudbaleri belgijskog Genta igraće od naredne sezone na novom, lepšem i modernijem stadionu „Arteveldenu“, a priliku da se na efektan način oprosti od postojećeg imao je njegov prvotimac Milan Savić.

Savić je igrao u prijateljskoj utakmici sa Alstom koju je Gent dobio sa 1:0, a on je golom rešio meč i na taj način „stavio je katanac“ na stadion. Momak koji je sa 19 godina izborio mesto u prvom timu Genta jedan je od brojnih mladih igrača koji su napustili Srbiju pre nego što su uspeli da se dokažu u nekom od njenih klubova.

„Drago mi je da sam u timu i da sam u ozbiljnoj konkurenciji za prvih 11. Očekujem da ću se vrednim radom izboriti za igru i da ću tako nastaviti da se razvijam dalje. Svakoga dana učim sve više i dobijam samopouzdanje.  Što se gola tiče, sjajna stvar je da uđem u istoriju kao strelac poslednjeg gola na Otenstadionu“ – rekao je Savić.

Savić je bio u Partizanu kada je stigla sjajna ponuda, a kako mu je isticala stipendija sa crno-belima, prihvatio ju je. Partizan je tada rešio da ga zadrži ali je već bilo kasno.

Savić je više puta isticao da su ga skauti Genta otkrili dok je igrao za „orliće“. Belgijski mediji s pravom u njemu vide jednu od potencijalnih budućih zvezda nacionalnog šampionata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter