0
Domaći fudbal

Lukač: Partizan pravi potez

Objavljeno: 08.07.13 u 19:03

Lukac

Novi golman Partizana Milan Lukač ne krije zadvoljstvo što je odlučio da umesto u inostranstvo dođe u redove šampiona Srbije.

„Prvobitna želja je bila da odem u inostranstvo. Bilo јe mnogo poziva, koji su me opterećivali. Presekao sam i odlučio se za Partizan. Bio je to pravi potez koji je smirio glavu“, izjavio je Lukač za „sportal.rs“.

Partizanov tim je ove godine izuzetno mlad, pa je Lukač, posle Saše Ilića, sa 28 godina najstariji član ekipe vuka Rašovića.

„Neverovatno koliko imamo mladu ekipu. Dobro sam se uklopio među te mlade momke. Na meni je sada da radom dokažem zbog čega sam ovde“, poručuje golman crno-belih.

Konkurencija među stativama Partizana je izuzetno jaka što su pokazale i utakmice na pripremama.

„Svi smo odlično radili i trenirali. Odradili smo i prijateljske mečeve na visokom nivou. Očekujem da bude „mrtva trka“, a konačnu odluku doneće trener Vuk Rašović“, kaže Lukač.

Novajlija crno-belih očekuje da će ekipa bez većih problema obezbediti plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Ne bi trebalo nikoga potcenjivati, ali siguran sam da јe kvalitet na našoј strani. Očekuјem da već u prvom meču pobedimo i mirno pristupimo revanšu u Humskoј“, zaključio je Lukač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter