0
Domaći fudbal

Bazel preokretom protiv Zvezde do trofeja

Objavljeno: 08.07.13 u 21:29

kasalica-gol-zvezda-gras

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da osvoje trofej namenjen pobedniku turnira „Uhren Kup“ u Švajcarskoj pošto su u finalu izgubili od Bazela sa 2:1.

Nekoliko puta u prvom poluvremenu su crveno-beli pokušavali da zaprete golmanu Bazela i u par navrata to im je pošlo za rukom. Odličnu igru u prvom poluvremenu Zvezda je krunisala golom u 41. minutu preko Filipa Mladenovića koji je na ovom meču igrao na poziciji levog krila. Dauda je ukrao loptu protivniku i odlično uposlio saigrača koji je iz mrtvog ugla poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

Sam početak drugog poluvremena je pokazao da je Bazel krenuo na sve ili ništa. U uvodnim minutima drugog dela igre su postigli i gol, ali ga je sudija poništio. Usledila je serija napada švajcarskog kluba, ali bez uspeha. Novajlija u timu Slaviše Stojanovića ALeksandar Kovačević dobio je crveni karton u 59. minutu, pa je Zvezda bila na mukama od tog momenta.

Zvezda je u nastavku imala problema sa organizacijom igre, a švajcarci su agresivnom igrom prekidali napade beogradskog kluba. Bazel je izjednačio u 83. minutu golom Valentina Štokera. Crveno-beli su hrabro igrali na kraju,ali nisu uspeli da sačuvaju sovju mrežu. Bobadila je savladao Bajkovića u 87. minutu i doneo pobedu Bazelu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter