in ,

Nema para za travu ni ove godine

stadion-fk-partizan_10vsmcdusqtqp1tp4cgemp3xr8

Iz godine u godinu ista priča – nema se para za promenu trave stadiona Partizana. Klub koji prema rečima svog predsednika posluje u velikom plusu, koji jedini u Univerzumu nema finansijskih problema, jednostavno ne može da pronađe 120.000 evra da zameni travnatu podlogu.

Prema rečima direktora stadiona Aleksandar Stepanovića, klub ni ove godine nije odvojio sredstva za to, pa se on nada da će naredne godine biti drugačija priča.

– Da nam treba nova trava na stadionu treba nam, to nije nikakva tajna, ali klub ove godine nije planirao sredstva za to, a ona okvirno iznose oko 120.000 evra. Ostaje nam da nekako izguramo ovu godinu, pa se nadam da ćemo travu zameniti narednog leta – kaže Stepanović i nastavlja:

– Praksa je da se trava menja na svake četiri godine, a ova naša je već stara deset. Pokušavamo na sve moguće načine da je održavamo, a ove godine nam ide na ruku što neće biti toliko velikih vrućina kao prošle.

U stalnom smo kontaktu s stručnjacima s Poljoprivrednog i Šumarskog fakulteta, koji nam pomažu u održavanju terena. Nekako ćemo izgurati ovu godinu, ali onda treba da se menja trava.-kazao je Stepanović

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Sve više fudbalera boluje od depresije

Pantić zvanično u Viljarealu