0
Ostali sportovi

Kolaković: Zalužili smo pobedu

Objavljeno: 07.07.13 u 12:31

igor-kolakovic

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je posle poraza od Italije u prvoj utakmici petog vikenda Svetske lige da su „orlovi“ zaslužili pobedu.

„Utakmica je bila jako teška ali i izuzetno zanimljiva. Praktično se u svim setovima rešavala u samim završnicama. Izgledalo je u taj-brejku da smo jako blizu pobede i bila nam je potrebna jedna lopta, ali očigledno nismo znali da završimo. Dešavalo nam se više puta to, šteta što nismo slavili, mislim da smo zaslužili da pobedimo“, rekao je Kolaković posle meča.

Srbija je tako ostala bez šansi da se plasira na finalni turnir koji će se održati u Argentini, a protiv Italije će odigrati još jedan meč u nedelju od 20:10 u Novom Sadu.

„Svi momci su dali doprinos meču, i oni koji su igrali standardno i momci koji su ulazili sa klupe. Naravno da se uvek može pričati o jednoj lopti koja je mogla biti ovakva ili onakva, ali suština je da smo imali energiju, uspeli smo da se nadigravamo sa Italijanima. Možda su u četvrtom setu oni uradili neke stvari kako treba, ali do nas je bilo u taj-brejku“, zaključio je Kolaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter