0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Drulović cilja polufinale

Objavljeno: 07.07.13 u 15:58

Drulovic

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović izjavio je danas Tanjugu da plasman na Evropsko prvenstvo za igrače uzrasta do 19 godina predstavlja uspeh za igrače i srpski fudbal uopšte.

„Nalazimo se u kvalitetnoj grupi, borićemo se u svakoj utakmici i analizirati rezultate, kako bismo stigli do polufinala“, naveo je on i dodao da naše reprezentacija pripada redu najboljih u Evropi i da će na najbolji način predstaviti srpski fudbal.

Govoreći o nastupu na predstojećem takmičenju, Drulović je rekao da je reprezentacija Turske, sa kojom Srbija igra prvu utakmicu, izuzetno kvalitetna, budući da je u kvalifikacijama bila bolja od Italije, Rusije i Ukrajine.
„Prvi meč nam je veoma važan, sigurno će biti težak, a potom igramo sa Gruzijom, koju dobro poznajemo, jer smo se već dva puta sastajali“, istakao je on.

Drulović je kazao da će uskoro objaviti spisak sa imenima 18 igrača koji će nastupiti na šampionatu Evrope. Prema njegovim rečima, Mitrović će zaigrati za Srbiju, dok je nastup Ninkovića neizvestan zbog kazne koju mu je izrekao FŠ.

Inače, omladinska fudbalska reprezentacija Srbije na šampionatu Evrope u Litvaniji igraće u B grupi sa selekcijama Francuske, Turske i Gruzije.

Prvenstvo će se održati u periodu od 20. jula do 1. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter