0
Domaći fudbal

Austrija bolja od Partizana

Objavljeno: 07.07.13 u 16:10

Marko-Šćepović-Partizan

Fudbaleri Partizana u Beograd se vraćaju bez pobede na Dejna kupu u Poljskoj. Srpski šampion je najpre u polufinalu poražen od domaće Legije rezultatom 1:2, a onda je identičnim rezultatom poražen u borbi za treće mesto i to od ekipe Austrije iz Beča.

Posle priprema u Sloveniji do Srbije su dopirale informacije kako crno-beli igraju baš lep fudbal, ali ta lepota nije donela adekvatan rezultat u Poljskoj. Istina, nakon polufinala protiv Legije trener Vuk Rašović je najavio da će prilično promeniti sastav u današnejm duelu, pa je to i učinio.

Partizan je došao u prednostu 64. minutu golom Marka Šćepovića, a onda su usledila dva gola austrijanaca. Najpre je Grunvald posle prestogo dosuđenog jedanaesterca poravnao rezultat, da bi u bukvalno poslednjim trenucima susreta Hosinar iskoristio grešku odrbrane tima iz Humske i doneo trijumf Bečlijama.

Imali su crno-beli nekoliko prilika, kad su mogli da slome rivala, ali nisu uspevali, pa je Austrija uspela da iskoristi greške igrača Vuka Rašovića i na kraju dođe do pobede.

Partizan je igrao u sledećem sastavu: Ž. Živković (od 46. Nik. Petrović), M. Živković, Ivković, Stanković (od 83. Ostojić), Nem. Petrović, Brašanac, Malbašić (A. Živković), Gulan (Pantić), Babić, Šćepović (od 67. Ninković), Mitrović (od 67. Kojić).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter