0
Domaći fudbal

Pobeda i dobra igra Zvezde protiv Grashopersa

Objavljeno: 06.07.13 u 21:24

kasalica-gol-zvezda-gras

Fudbaleri Crvene zvezde su u svojoj prvoj utakmici na tradicionalnom turniru „Uren kup“ prikazali svoju najbolju partiju u dosadašnjem delu priprema i što je još važnije savladali su Grashopers sa 1:0 (1:0).

Jedini gol na utakmici pao je u 33. minutu kada je posle odličnog prodora Nikole MIjailovića krilni napadač Filip Kasalica sproveo loptu u mrežu „skakavaca“. I pre gola crveno-beli su bili bolji rival na terenu što može da ohrabri navijače ovog kluba.

Inače na stadionu u Grečenu okupio se veliki broj navijača srpskog kluba kako iz Švajcarske tako i iz okolnih zemalja, a svakako mogu da budu zadovoljni igrom svojih ljubimaca koji su u potpunosti nadigrali švajcarskog vicešampiona. Jedinu pravu priliku za gol Grashopers je imao sredinom drugog poluvremena, ali to je bilo sve što smo mogli da vidimo od njih.

Na kraju poptuno zaslužen trijumf Crvene zvezde koji je mogao da bude i ubedljiviji jer je propušteno nekoliko dobrih prilika, a početkom drugog dela igre je i poništen gol Stefanu Mihajloviću zbog ofsajda.

Crvena zvezda je u duelu protiv Grashopersa igrala u sledećem sastavu: Bajković, Lazić, Krneta, Vešović, Mijailović, Kovačević, Milijaš (73′ Mladenović), Kasalica (63′ Ožegović), Pečnik (81′ Pečnik), Savićević, Mihajlović (56′ Mudrinski).

Crveno-beli će u nedleju od 19.30 časova igrati protiv Bazela koji je u svojoj prvoj utakmici na turniru savladao Fortunu iz Diseldorfa sa 3:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter