0
Fudbal

Trifunović: Imamo kvalitet za vrh

Objavljeno: 05.07.13 u 10:57

trifke

Fudbaleri Liaoninga sigurno su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela sezone, pošto su se prošle godine jedva izborili za opstanak, a sada su u samom vrhu tabele.

Jedan od najzaslužnijih za to je i srpski fudbaler Miloš Trifunović, koji kako sezona teče pruža sve bolje partije. Na deset utakmica do sada postigao je tri gola i veruje da je to samo nagoveštaj sve boljih njegovih igara, ali i tima.

-Ove sezone igramo dosta bolje, u vrhu smo tabele, sigurno je da su uprava kluba i navijači zadovoljni ovim što smo do sada pokazali. Samo tako da nastavimo i biće odlično – rekao je Trifunović.

Na 15 mečeva do sada, Liaonin je ostvario pet trijumfa, šest remija i četiri poraza, a Trifunović veruje da je njegov tim na nekim mečevima dosta koštala sama završnica susreta.

-Imali smo određenih kikseva, naročito kada smo bili domaćini. Nekoliko puta smo primili golove u poslednjem minutu, možda nas sreća nije pogledala u tim trenucima, ali se nadam da će nam se to vratiti na sledećim mečevima. Sigurno je da bismo bili među tri najbolje ekipe da smo na te tri utakmice pobedili – naglasio je Trifunović.

Trifunović je za sada zadovoljan svojim igrama, ali veruje da može bolje.

-Nekoliko utakmica nisam počeo od prvog minuta, ali se sada sve vratilo u normalu. Gol mi sigurno dosta znači na sticanju samopouzdanja, samo da tako nastavim i neće biti problema – istakao je Trifunović.

U ovom trenutku, Trifunović ne razmišlja o promeni sredine, već će se time baviti kada se završi sezona.

-Ugovor mi ističe u decembru i još je rano razmišljati šta ću kada se završi sezona. Dosta zavisi od toga kako ću odigrati nastavak prvenstva, verujem u sebe i nadam se najboljem – naglasio je srpski fudbaler.

U narednom kolu kineskog šampionata, u subotu, Liaoning igra protiv Gvangžua R&F.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter