0
Domaći fudbal

Ninković u Beogradu, ekipa u Švajcarskoj

Objavljeno: 05.07.13 u 21:18

NINKOVIC MILOS_03

Šef stručnog štaba Slaviša Stojanović i Miloš Ninković  procenili su da je za ovog igrača najbolje da ostane u Beogradu i popravi fizičku spremu, pa on neće biti sa ekipom na turniru u Švajcarskoj.

„Odlučili smo da na put ne ide Ninković, jer je pametnije da ostane u Beogradu i individualno trenira kako bi sustigao ostale prvotimce. Nismo želeli da rizikujemo eventualnu povredu, jer nam je daleko bitnije da nas Miloš dočeka spreman sledeće nedelje, nego da zaigra na Uhren kupu“ -rekao je trener Zvezde Slaviša Stojanović pred polazak.

Time je izbegnut rizik od povreda, a Ninković će svakodnevno trenirati u Beogradu sa ostalim igračima koji se nisu našli na spisku putnika.

Srpski vicešampion u subotu (19.30) će igrati protiv Grashopersa, čije boje brani bivši kapiten crveno-belih Milan Vilotić, dok je u ponedeljak u istom terminu na programu duel sa Bazelom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter