0
ATP

Biće veliko finale, Marej izbacio Janoviča

Objavljeno: 05.07.13 u 22:47

Andy-Murray-frustrated-2013_2967618

Britanski teniser, Andi Marej, plasirao se u finale Vimbldona pošto je večeras savladao Poljaka Jiržija Janoviča sa 3:1 po setovima 6:7, 6:4, 6:4, 6:3.

Prvi set je doneo veliku borbu. Marej je imao tri prilike za brejk, od kojih su čak dve bile set lopte, ali je Poljak uspeo da se izvuče i prvi set je otišao u taj brejk koji je Janovič dominantno dobio sa 7:2.

Marej je dobro ušao u drugi set. Napravio je brejk u prvom gemu, a iako su oba tenisera do kraja seta imala nekoliko šansi da oduzmu protivnički servis britanski teniser je sačuvao stečenu prednost i izjednačio u setovima

Dosta uzbuđenja doneo je i treći set. Janovič je u četvrtom gemu napravio break, a dobrim servisom je došao do vodstva od 4:1. Ipak, Marej se vratio i osvojio je pet uzastopnih gemova, pa mu je potom prirpao i treći ser.

Četvrti set Marej je dobio lakše od očekivanog sa 6:3, te se plasirao u finale, gde ga čeka okršaj sa Novakom Đokovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter