0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda delila nove dresove u centru Beograda

Objavljeno: 04.07.13 u 13:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Skoro 300 dresova bilo je premalo za nekoliko hiljada Beograđana koji su došli na promociju novog Puminog dresa Crvene zvezde. Zbog toga se klub izvinjava svima koji nisu uspeli danas da dođu do obeležja svog omiljenog kluba. Takođe, fudbalski klub Crvena zvezda naglašava da će u narednih nekoliko meseci organizovati još sličnih akcija i obradovati svoje navijače novim poklonima.

A u centru srpske prestonice, opšta histerija. Već od devet časova iako je akcija podele dresova bila zakazana za dva sata kasnije, gužva ispred prodavnice N Sporta. Iz sporednih ulica izlazile su promoterke obučene u crveno-bele dresove, koje nisu uspevale dugo da zadrže na sebi. Iz svih delova centra, sporednih ulica, prodavnica izlazili su navijači sa šalovima, kačketima, starim dresovima, peškirima i uglas uzvikivali razloge zašto baš oni treba da svoje crveno-belo obeležje zamene za dres.

Neko je po dres došao za unuka, neko za devojku, neko za sestru i svako je imao valjan razlog da dobije novi dres. Ali nažalost samo najsrećniji i najuporniji su uspeli da do njega i dođu. Duplo više dresova podeljeno je od planiranog broja, međutim i to je bilo premalo.

U narednom periodu organizovaće se slične akcije u kojima će biti podeljeni novi dresovi. Sve danas viđeno u centru Beograda jasan je pokazatelj veličine Crvene zvezde i brojnosti njenih navijača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter