0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Žreb je najmanji problem

Objavljeno: 04.07.13 u 14:26
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u četvrtak da je težak žreb za Evroligu najmanji problem tog kluba u ovom trenutku. Na konstataciju novinara agencije Beta da Partizan već tradicionalo „uleće“ u tešku grupu, a ovaj put u pitanju je Grupa A u kojoj će igrati Barselona, CSKA iz Moskve, Fenerbahče čiji je trener srpski stručnjak Željko Obradović, Budiveljnik i Nanter, Vujošević je rekao su u klubu trenutno zabrinuti za druge stvari.

„Jeste, ponovo je teška grupa, ali nije to ono što najvise brine Partizan u ovom trenutku. Kako je sezona završena, tako smo otišli u poresku blokadu računa i u prelaznom roku, kada bi trebalo da ispunjavamo obaveze prema igračima i dovodimo nove, mi smo blokirani“ – rekao je Vujošević za agenciju Beta.

Košarkaši klub Partizan osvojio je ove sezone 12. uzastopnu titulu šampiona Srbije, a nekoliko dana kasnije ušao je u blokadu zbog poreskih dugovanja.

„Otišao nam je (kapiten) Vladimir Lučić i u ovakvoj situaciji smo morali da imamo razumevanja za njegovu situaciju. Bilo je pokušaja drugih klubova da nam otmu igrače koji su formalno slobodni (nije želeo da kaže o kojim klubovima i igračima se radi). Imamo konkurenciju koja se izuzetno pojačava, a mi moramo da se bavimo aktivnostima koje nisu normalne za ovaj period godine“ – rekao je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter