0
Evrokupovi

Voša započinje evropski put

Objavljeno: 04.07.13 u 10:54

abubakar-oumaru

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak na Malti startuju u kvalifikacijama za Ligu Evrope. U prvom meču kao gosti Hibernijansu igraće utakmicu u terminu od 18 časova na terenu uz stadion „Ta Kvali“ koji je prekriven veštačkom travom.

Marko Nikolić, smatra da će biti potrebno adaptirati se na vremenske uslove koji vladaju na Malti, ali i da je potrebno da ekipa bude motivisana.

„Nećemo ništa prepustiti slučaju. Imamo dovoljno opomena iz prošlosti i znamo da se svaka greška skupo plaća. Najvažnije je da budemo fokusirani na naš zadatak i da nam motivacija bude na gornjoj granici. Znamo da okosnicu Maltežana čine stranci, igrači iz Južne Amerike, da igru zasnivaju da dobroj odbrani i kontranapadima upravo preko stranaca. Mi smo sa naše strane vežbali neke slične varijante i spremni smo da im se suprotstavimo, ali ipak sve zavisi od naše igre.“ kaže trener Novosađana.

HIBERNIJANS – VOJVODINA
STADION: Pomoćni teren „Kvali nacional stadion“. Sudija: Suren Balijan (Jermenija).
HIBERNIJANS: Muskat – Pulis, Kamileri, Lima, Pirson – Soares, Levnajić, Edison, Karuana – Diaz, Koen.
VOJVODINA: Kordić – Vulićević, Đurić, Trajković, Barić – Vranješ, Poletanović, Radoja – Alivodić, Bilbija, Oumaru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter