0
Domaći fudbal

Stojanović vodi 24 igrača u Švajcarsku

Objavljeno: 04.07.13 u 17:31

DOMZALE-CRVENA ZVEZDA_04

Fudbaleri Crvene zvezde u petak putuju u Granham, na tradicionalni 51. po redu Uhren Kup. Pored našeg tima timovi učesnici biće i Grashopers i Bazel, kao i nemačka Fortuna iz Dizeldorfa.

Iz Beograda avion sa crveno-belom ekspedicijom u 9.40 sati sa surčinskog aerodroma, a na spisku putnika nalazi se 24 igrača: Bajković, Vesić, Vešović, Lazić, Jovanović, Marinković, Mladenović, Krneta, N. Mijailović, Milijaš, Milivojević, Savićević, Kasalica, Mirić, Ahčin, Mudrinski, Dauda, Mihajlović, Đorđević, Pečnik, Ninković, Đuričković, Ožegović i Kovačević.

Prvi meč crveno-beli igraju u subotu 6. jula kada će nam rival biti Grashopers, dok dva dana kasnije sledi utakmica sa šampionom Švajcarske, timom Bazela. Oba duela na programu su od 19.30 časova.

Na spisku putnika nalazi se i Aleksandar Kovačević koji je danas popodne postigao definitivan dogovor sa predstavnicima kluba o prelasku u Crvenu zvezdu. Posle Rakića, Pečnika, Mijailovića i Ninkovića, Kovačević je peti novajlija u crveno-belom dresu koji je stigao u Ljutice Bogdana u ovom prelaznom roku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter