0
Evroliga

Ristović: Mi smo bili zadovoljni i pre žreba

Objavljeno: 04.07.13 u 13:29

Ristovic

Dok Mlađen Šilobad na jednoj strani tvrdi da je Partizan u najjačoj grupi sa tim se ne slaže direktor Crvene zvezde Davor Ristović koji kaže da upravo crveno-beli nisu imali sreće na žrebu za prvu fazu takmičenja Evrolige.

„Nedostaju još samo Himki ili Vareze iz kvalifikacija. Dobili smo najjaču grupu, ali mi smo bili zadovoljni i pre žreba pošto je samo učešće velika stvar za Crvenu zvezdu, svaki naš meč će biti praznik košarke za naš klub i grad. Nadam se da ćemo Srbiju reprezentovati na pravi način“ – rekao je Ristović.

Baš kao i Partizan i Crvena zvezda će svoje utakmice igrati u Pioniru.

„Pokušali smo da se dogovorimo sa ljudima koji vode Arenu, ali zbog ranije dogovorenih događaja poput Dejvis kupa i Svetskog prvenstva u rukometu za žene nije bilo moguće da prvi deo igramo u toj hali“ – jasan je Ristović.

Direktor Crvene zvezde rekao je takođe da nije pravi trenutak za priču o eventualnim novim pojačanjima.

„Jačanje ekipe nema veze sa ovim žrebom. Pratimo tržište i ukoliko procenimo da ima igrača koji odgovaraju ambicijama, reagovaćemo. Biće još neko pojačanje“ – zagonetno je završio svoje izlaganje Ristović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter