0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Žreb nam nije bio naklonjen

Objavljeno: 04.07.13 u 14:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crvena zvezda Telekom izborila je plasman u Evroligu posle 14 godina posta. Strateg crveno-belih, Dejan Radonjić, istakao je u prvi plan to dostignuće, kao i podatak da će se sam krem evropske košarke susreti u Pioniru sa Zvezdom.

„Velika je stvar što se Crvena zvezda posle 14 godina našla u društvu velikih ekipa i što će učestvovati  u najjačoj konkurenciji evropskih timova“ – rekao je u jednom dahu Radonjić, a zatim nastavio o rivalima:

„Izvukli smo jake protivnike i mislim da nam žreb nije bio naklonjen. Detaljniju analizu naših rivala moći ćemo tek kasnije da uradimo jer su ekipe još uvek u fazi formiranja. Iz šestog šešira sam priželjkivao lakšeg protivnika ali ćemo po svemu sudeći dobiti najtežeg,  jer ta ekipa veoma ambiciozno napada  mesto u Evroligi kroz kvalifikacije.“

Iako crveno-bele očekuje veoma težak posao, Radonjić je svestan da i Zvezda ima svoje adute i najavljuje veliku borbu u svakom meču:

„Naša obaveza je da vredno radimo, što bolje se pripremimo za sve izazove koji nam slede i da se sa velikom borbenošću suprotstavimo svim ekipama protiv kojih budemo igrali“ – završio je trener Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter