0
Domaći fudbal

Partizan bez petorice putuje u Poljsku

Objavljeno: 04.07.13 u 23:18

partizan trening

Fudbaleri Partizana u petak putuju u Poljsku gde će učestvovati na dvodnevnom turniru.

Trener crno-belih Vuk Rašović odlučio je da na put krene bez petorice fudbalera koji će se sa priprema iz Slovenije vratiti za Beograd. To su: Branko Pauljević, Stefan Šćepović, Nikola Trujić, Filip Knežević i Dušan Martinović.

U slučaju dobre ponude Partizan će pustiti prvu četvoricu koji su pod ugovorom, dok će odluku o Martinoviću koji je na probi iz čačanskog Borca Rašović doneti po povratku iz Poljske.

Rašović je odlučio da u Poljsku povede 22 igrača plus tri golmana. Na spisku se nalaze: Saša Ilić, Nikola Ninković, Nikola Gulan, Dejan Babić, Nemanja Kojić, Predrag Luka, Vojislav Stanković, Filip Malbašić, Miloš Ostojić, Nikola Petrović, Živko Živković, Marko Živković, Danilo Pantić, Andrija Živković, Saša Ivković, Nemanja Petrović, Saša Marković, Marko Šćepović, Miloš Jojić, Vladimir Volkov, Ivan Ivanov, Darko Brašanac, Nikola Aksentijević, Aleskandar Mitrović i Milan Lukač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter