0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Ivković pozvao Krstića i Kalinića, spisak nije zaključen

Objavljeno: 04.07.13 u 15:50
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije objavio je u četvrtak izmenjen spisak igrača, u koji je uvrstio mladog reprezentativca Nemanju Krstića (Mega Vizura) i Nikolu Kalinića (Vojvodina) iz univerzitetske selekcije.

„Posle obavljenih pregleda i mišljenja Lekarske komisije Košarkaškog saveza Srbije, iz opravdanih razloga, sa spiska su izostavljeni Duško Savanović, Novica Veličković i Zoran Erceg. Zbog njihovog izostanka, naknadno su pozvani Nemanja Krstić iz mlade reprezentacije i Nikola Kalinić iz univerzitetske selekcije. I dalje ćemo pratiti nastupe mlađih selekcija i konsultovati se sa njihovim trenerima. Moguće je da ćemo pozvati još nekog igrača iz ovih reprezentacija, kada se njihove obaveze završe“ – rekao je selektor reprezentacije Srbije, Dušan Ivković.

Na spisku selektora Ivkovića sada se nalaze: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Nemanja Bjelica, Nemanja Dangubić, Vladimir Lučić, Vladimir Micov, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nenad Krstić, Raško Katić, Vladimir Štimac, Đorđe Gagić, Dejan Musli, Nemanja Krstić i Nikola Kalinić.

Pripreme za Evropsko prvenstvo u Sloveniji počinju 8. jula u Beogradu, a Ivković je kazao da spisak nije zaključen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter