0
Fudbal

Ibra i 40 miliona za Kavanija

Objavljeno: 04.07.13 u 16:14

edison-kavani

Vest „Parizijena“ prema kojoj je Pari Sen žermen navodno spreman da plati Napoliju 63 miliona evra za Edinsona Kavanija ispostavila se netačnom ako je verovati listu „Republika“ koji tvrdi da su „sveci“ ponudili italijanskom klubu 40 miliona evra i Zlatana Ibrahimovića.

Međutim, s druge strane „As“ tvrdi da je Urugvajac najbliži prelsaku u Čelsi, ali i da je i dalje u igri i madridski Real. Ko je bio u pravu i čiju ponuidu će prihvatiti kontraverzni predsednik Napolija Aurelio De Lorentis saznaćemo verovatno tek za nekoliko dana, a do tada nam ostaje da nagađamo.

Ipak, još jednom ćemo vas podsetiti da je De Lorentis bio jasan kada je poručio svima da za Kavanija hoće samo novac bez bilo kakvih trampi, ali kada čuje ponudu Pari Sen Žermena možda bi mogao da razmisli o promeni ultimatuma pošto je poznato da je Ibrahimović taličan svojim klubovima koji gotovo redovno osvajaju šampionsku titulu sa njim u timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter