0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nađ za Hotsport.rs: Nisam sujeveran

Objavljeno: 03.07.13 u 11:10
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sujeverje je jedna od glavnih karakteristika savremenog sporta. Neki priznaju da pred početak utakmice imaju ritual, neki taj podatak kriju kao zmija noge, dok pojedinci, koji su u debeloj manjini, tvrde da nemaju nikakvih „srećnih poteza“.

Jedan od njih je sportski direktor Partizana Albert Nađ.

Iako se s strane može zaključiti da je Adi namerno i ove godine prvo angažovao golmana, baš kao i 2010. godine radišu Ilića, kad su crno-beli ušli u Ligu šampiona, on uvereva da je to puka slučajnost.

– Verujte mi, da mi vi sada to niste rekli ne bih ni povezao te stvari. Kad vratim film onda sam zaista doveo Radišu Ilića, a sada Milana Lukača. I tada smo u kvalifikacije krenuli iz Jermenije, kao i sada. Čak smo i tada na klupi imali trenera koji nam je doneo titulu, a tim preuzeo u finišu sezone.

Međutim, to su stvarno samo slučajnosti. Nisam razmišljao o tome, već smo Lukača doveli zbog, u tom trenutku izvesnog odlaska Vladimira Stojkovića. Dakle, ne radimo ništa zbog sujeverja, već samo želimo da napravimo što jači tim za narednu sezonu – kaže u razgovoru za Hotsport.rs Albert Nađ.

Da bi se uspeh od pre tri godine, ipak, ponovio potrebno je da se složi mnogo više kockica od pomenutih slučajnosti.

– Sport kao takav je usko povezan sa srećom. Bez nje ne možete ništa da uradite. To nije alibi za eventualni neuspeh, nego jednostavno neminovnost.

Mi želimo da uđemo u Ligu šampiona, to je naš krajni cilj, ali treba da sačekamo kako će se odvijati stvari. Naš prioritet u ovom trenutku je dovođenje zadnjeg veznog, a za sada klub ne napušta niko, što naravno ne znači da neće.

Uz to, potrebna je sreća u žrebu, pa na samoj utakmici, ali mi verujemo u sebe i naše navijače, pa se nadamo najboljem – kaže Nađ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter