0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Bobi Marjanović: Fenomenalan osećaj

Objavljeno: 03.07.13 u 13:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Novo pojačanje košarkaša Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je danas da mu je drago što je došao među crveno-bele, izrazivši uverenje da će igre prikazane u dosadašnjem klubu Mega Vizuri podići na viši nivo.

Marjanović je prošle sezone proglašen za najkorisnijeg igrača Superlige Srbije, jer je prosečno po meču postizao 16,4 poena, uz 10,7 skokova i dve blokade.

„Osećam se fenomenalno što sam potpisao za ovako veliki klub, igraćemo Evroligu posle 15 godina, to je značajno ostvarenje. U Mega Vizuri sam stekao veliko samopouzdanje, pokušaću da sve što sam radio prošle godine podignem na viši nivo“, izjavio je Marjanović na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.

Gorostasni, 2,21 metar visoki centar veruje da neće imati problema da se adaptira na sistem igre koju forsira trener Dejan Radonjić.

„Nisam imao prilike da sarađujem sa Radonjićem, ali znam da je reč o odličnom treneru i mislim da neću imati problema da se prilagodim novoj ekipi. Predstoji mi borba za startnog centra sa Raškom Katićen. On je moj veliki prijatelj i dobro se poznajemo“, dodao je Marjanović.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović poželeo je Marjanoviću uspešne igre u narednoj sezoni.

„Drago mi je što je Marjanović prešao u Zvezdu, imaćemo kvalitetniji tim u odnosu na prošlu godinu. Bobija znam odmalena, pratio sam ga sa velikim intersovanjem i bio sam ubeđen da može da prebrodi probleme sa kojima se svi igrači suočavaju tokom karijere. Tu su mu mnogo pomogli ljudi iz Mega Vizure“, rekao je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter