0
Ostali sportovi

Stanić menja klub, ali ne i državu

Objavljeno: 02.07.13 u 11:41

Darko Stanic

Prvi golman rukometne reprezentacijae Srbije Darko Stanić planira ovog leta da promeni sredinu odnosno da napusti makedonski Metalurg iako ima još dve godine ugovora sa Skopljancima.

„U mislima sam već napustio Metalurg, ostaje samo da se dogovorimo oko odštete, pošto je trebalo još dve godine da ostanem u klubu. Imam druge ponude pa ću tokom ove nedelje to rešiti i odlučiti gde idem“ – rekao je Stanić za makedonski Dnevnik.

35-godišnji Mojkovčanin je potom objasnio šta ga je nateralo da donese takvu odluku.

„Muče me i smetaju mi zategnuti odnosi među ljudima u klubu. Sva ta negativna energija nije dobra. Sve ima svoj početak i kraj, a ja sam odabrao da sada bude kraj. Rukomet je ekipni sport, ja želim ekipu. Ne krijem da ima klubova koji me žele u svojim redovima“ – jasan je Stanić.

Nekadašnji golman Crvene zvezde tokom karijere je branio u Makedoniji, Sloveniji i Švajcarskoj, a još uvek nije poznato koje bi moglo da mu bude sledeće odredište mada ovdašnji mediji spekulišu da bi to mogao da bude Vardar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter