1
Domaći fudbal

Nađ: Ivanov ostaje

Objavljeno: 02.07.13 u 21:22

Albert Nadj

Sportski direktor Partizana Albert Nađ jasno je poručio da Ivan Ivanov ostaje u Humskoj. Nađ je otklonio sve dileme oko toga da li će bugarski reprezentativac preći u švajcarski Bazel ili ne.

„Ivan Ivanov ostaje u Partizanu! Bitan igrač, važan šraf za ekipu. Trebalo bi samo da razmišlja o utakmici za 14 dana. Poziva i interesovanja je bilo, ali…“, izajvio je Nađ.

Svojim raskošnim talentom Aleksandar Mitrović je privukao pažnju brojnih evropskih velikana, ali mu sportski direktor preporučuje da ostane u crno-belom dresu.

„Od svih naših igrača, Mitrović je najinteresantniji velikim evropskim klubovima. Raspituju se i poslednjih dana, ali bolje je i za njega da se još dokazuje u Partizanu“, poručio je mladom napadaču sportski direktor.

Pominjao se i odlazak braće Šćepović, ali za sada od toga još uvek nema ništa.

„Tako blizu, a tako daleko. Za sada, još ništa. Treba da su koncentrisani, rade maksimalno i spreme se za prvu utakmicu kvalifikacija“, zaključuio je Nađ.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter