0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Miha ljut na Piksija

Objavljeno: 02.07.13 u 11:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dragana Stojković Piksi je u nedavnom intervjuu za jednu ovdašnju agenciju izjavio da je razočaran učinkom reprezentacije Srbije u aktelnim kvalifikacijama za MOndijal u Brazilu što je izgleda veoma pogodilo selektora Sinišu Mihajlovića.

„Mogao je to da mi kaže u lice, a ne preko novina. Nedavno je bio u Staroj Pazovi i pričao mi je jednu priču, a sada priča drugu. Jednog dana, kada se bude sreli, moraćemo da razjasnimo kako je tako brzo promenio mišljenje“ – rekao je Mihajlović za Sport, koji je pomalo ironično poželeo da ga upravo Piksi nalsedi na selektorskoj poziciji.

Mihajlović je takođe najavio da će naša reprezentacija uoči duela sa Hrvatskom odigrati jednu prijateljsku utakmicu i to protiv selekcije koja se nalazi u Top 10 na FIFA rang listi i koja dolazi iz Južne Amerike (dakle Argentina, Kolumbija ili Ekvador). Na tom meču bi Dejan Stanković trebalo da se oprosti od reprezentativnog dresa i da upiše 103. utakmicu u nacionalnom timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter