0
Fudbal

Ibra hoće u Real, Real hoće Ibru

Objavljeno: 02.07.13 u 12:37

Zlatan-Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimović i Barselona se nisu rastali u najboljim odnosima, a animozitet na ovoj relaciji i dalje traje ako je suditi po potezima švedskog reprezentativca.

Naime, kako bi se osvetio svom nekadašnjem klubu Ibra silno želi da pojača redove najvećeg rivala – Reala iz Madrida koji se spreman da Pari Sen Žermenu plati 20 miliona evra obeštećenja.

Ova Zlatanova želja se dovodi u vezu i sa tim što je na klupu Reala stigao Karlo Anćeloti koji je prošle sezone vodio PSŽ, a sam Ibrahimović je izjavio da je spreman čak da prima i manju platu od one koju ima u svom sadašnjem klubu (14 miliona evra godišnje) kako bi obukao dres Madriđana.

Ukoliko do ovog transfera zaista dođe možete slobodno da skoknete do najbliže kladionice i da uplatite novac na to da će Real biti prvak Španije pošto je Ibrahimović u poslednjih 11 sezona 10 puta bio šampion države sa klubom za koji je nastupao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter