0
Evropske lige

Gece zvanično predstavljen

Objavljeno: 02.07.13 u 13:55

mario-gece-bajern

Reprezentativac Nemačke i dojučerašnji igrač dortmundske Borusiej Mario Gece danas je i zvanično predstavljen kao novi fudbaler minhenskog Bajerna, a u svom novom klubu talentovani vezista nosiće dres sa brojem 19.

„Nije mi bilo lako da napustim Dortmund, a mnogi ni danas ne mogu da shvate moj izbor. Na sreću sada je sve to iza mene, došao sam u Bajern sa kojim želim da osvajam trofeje. Razgovarao sam sa novim trenerom Gvardiolom, uglavnom o mom zdravlju pošto se još uvek oporavljam od povrede. Video sam kako on vodi treninge i sviđa mi se to što mnogo pažnje pridaje tehnici“ – rekao je Gece na svom prvom pojavljivanju pred novinarima kao član Bajerna.

Podsećamo da je Bajern iskoristio činjenicu da je Gece u svom ugovoru sa Borusijom imao otkupnu klauzulu od 37 miliona evra što zanči da može da ga odvede svaki klub koji na račun „milionera“ uplati toliko novca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter